KESÄ JÄSENYYDET:

Kesäkauden aikana voit ilmoittautua tunneille milloin tahansa. Voit ostaa itsellesi kuukausijäsenyyden, kertakäynnin, 5x kerran tai 10x kerran sarjakortit. 

(HUOM. Kun olet luonut itsellesi käyttäjän sinun ei enää tarvitse luoda uuden. Voit omilla vanhoilla tunnuksilla ostaa uusia jäsenyyksiä, workshoppeja sekä tuotteita.)

KUUKAUSIJÄSENYYS: on käytössä sille toivotulle kuukaudelle. Mikäli hankit kuukausijäsenyyden  keskellä kautta, niin olet oikeutettu käyttämään jäsenyyttä ainostaan sen kuukauden jäljellä oleviin tunteihin. Suosittelemme hankkimaan kuukausijäsenyyden kuukauden alussa – tällöin saat kaiken irti koko kuukauden tarjonnasta. Kuukausi jäsenyydellä olet oikeutettu ilmoittautumaan myös WORKSHOPEILLE (paitsi 25.08. järjestettävään AWA TWERKSHOPPIIN.)

KERTAKÄYNTI: Saat hobiverin palvelimen kautta ostettua itsellesi  kertakäynnin yksittäisille tunneille ja workshopeille. Valitse lomake missä lukee ”ILMOITTAUDU YKSITTÄISILLE TUNNEILLE. ( ei kk jäsenille)”.  Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään lasku. Muista ilmoittaa mikäli sinulla on oikeus alennettuun hintaan. (HUOM. Mikäli sinulla on jo käyttäjä, sinun ei tarvitse erikseen luoda uusi. Voit sillä samalla käyttäjällä ostaa eri palveluita.)

5x tai 10x kerran kortti: Pääset sarjakorteilla kaikille yksittäisille tunneille.  Tähän ei sisälly workshopeille pääsy. Pääset ilmoittautumislomakkeesta ilmoittautumaan erikseen halutulle workshopille.Sinulle lähetetään 2 tunnin sisällä ilmoittaumislinkki sähköpostiin, jonka kautta pääset luomaan itsellesi tunnukset. Voit valita ”VAIHE 2” tai ”Ilmoittaudu Workhoppiin (ei kk jäsenet ilmoittautukaa tästä)”.  (HUOM. Mikäli sinulla on jo käyttäjä, sinun ei tarvitse erikseen luoda uusi. Voit sillä samalla käyttäjällä ostaa eri palveluita.)

HINNASTO:

Kuukausijäsenyys: 92€/77€*

Koko kesä (voimassa 3kk): 189€/169€*

5x sarjakortti (voimassa 3kk): 57€/50€*

10x sarjakortti (voimassa 3kk): 100€/80€*

Kertakäynti/Drop-in (voi maksaa paikanpäällä tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta): 14€/12€*

*alennettu hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, hoiotovapaalla olevia ja eläkeläisiä. Varauduthan todistamaan alennukseen oikeutus. 

( HUOM. ALLA NÄKYY OHJEISTUKSET MITEN ILMOITTAUDUTAAN KUUKAUSI JÄSENEKSI JA MITEN 10X TAI 5X KERRAN KORTIN OSTOS TOIMI. JATKA SKROLLAAMISTA)

ILMOITTATUMINEN KUUKAUSI JÄSENEKSI:

Step 1.

Hobiverin kautta pääset luomaan itsellesi tunnukset ja ilmoittautumaan haluamallesi tunnille. HUOM! Vasta 29.05. maanantaina tunnit tulevat kaikille oppilaille näkyviin. Eli ennen sitä paikka ei ole vielä varattavissa. 

Aloita luomalla itsellesi tili Hobiveriin. Luomisen jälkeen pääset täyttämään muut lomakkeet ja valitsemaan halutut tunnit. Tämän jälkeen saat alle vuorokaudessa sähköposti vahvistuksen jonka avulla pääset luomaan käyttäjällesi salasanan. Mikäli on kiirellistä asiointia niin ota yhteyttä sähköpostiin dance2feelstudio@gmail.com. 

Aloitat valitsemalla ”VAIHE 1”, niin pääset kirjautumaan ja luomaan itsellesi tunnukset. Näitä tunnuksia tulet käyttämään jatkossakin, kun haluat ilmoittautua Soul & Sweatin tunneille.

Step 2:

Valitse itsellesi sopiva jäsenyys. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystietosi. Viimeisenä vaiheena suoritetaan maksu. Tällöin voit valita mikäli haluat tehdä suoramaksun tai maksaa osissa. Mikäli maksat E-passilla, Edenred tai Smartum etuseteleillä niin valitse vaihtoehdoksi ”laskutus”.

Step 3:

kun olet  luonut itsellesi tunnukset valmiiksi ja olet täyttänyt ”VAIHE 1”,  eli ilmoittautunut kesäkaudelle, voit valita ilmoittautumislomakkeista ”VAIHE 2”. Tämän lomakkeen kautta pääset joka viikko ilmoittautumaan kaikille valitsemillesi tunneille.

Tunnit julkaistaan viikon välein. Kesäkuun ensimmäinen viikko julkaistaan vasta 29.05. maanantaina. 

Muista joka viikko kirjautua omalle käyttäjälle ja ilmoittautua uudestaan valitsemillesi tunneille.