OHJEET JA ILMOITTAUTUMINEN

Kevät kaudelle pääset ilmoittautumaan meidän Hobiverin järjestelmän kautta tästä. Hobiverissa pääset luomaan itsellesi tunnukset yhden kerran jonka jälkeen ne samat tunnukset toimivat jokaisen kauden aikana. Mikäli oma salasana unohtuu tai on Hobiverin kanssa ongelmia ota meihin välittömästi yhteyttä dance2feelstudio@gmail.com .

kevätkaudella sinulla on mahdollisuus ilmoittautua koko kaudeksi (18 viikkoa) 08.01.-19.05. ajaksi tai hankkia itsellesi 10x tai 5x kerran kortit. Nämä kortit pääse ostamaan täältä. Mikäli sinulla on aikomus käyttää Edenred, Smartum tai Epassi lähetä meille sähköpostia siitä ja kuitti sinun käyttämästäsi etuseteli. Me lisäämme sinulle manuaalisesti sarjakortit. Sinulla on oikeus käydä erilaisilla tunneilla sarjakotin avulla. ( Tunneilla missä on tilaa.) Nämä kortit ovat voimassa kevätkauden viimeiseen päivään saakka (19.05.)

Suosittelemme kaikille oppilaille ilmoittautua Hobiveriin järjestelmään vaikka olisi pelkästään hankkinut  10x tai 5x kerran kortti. Tällöin opettajat pääsevät näkemään ketkä ovat tunneilla. Eli kaikilla oppilailla on velvollisuus ilmoittautua Hobiverin järjestelmään jäsenyydestä huolimatta.

Scroll to Top