Ilmoittautuminen & Ohjeet

Kevätkaudelle pääset ilmoittautumaan meidän Hobiverin järjestelmän kautta tästä. Hobiverissa pääset luomaan itsellesi tunnukset yhden kerran jonka jälkeen ne samat tunnukset toimivat jokaisen kauden aikana. Mikäli oma salasana unohtuu tai on Hobiverin kanssa ongelmia ota meihin välittömästi yhteyttä dance2feelstudio@gmail.com .

Kevätkaudella sinulla on mahdollisuus ilmoittautua koko kaudeksi (18 viikkoa) 08.01.-19.05. ajaksi tai hankkia itsellesi 10x tai 5x kerran kortit. Nämä kortit pääse ostamaan täältä. Mikäli sinulla on aikomus käyttää Edenred, Smartum tai Epassi lähetä meille sähköpostia siitä ja kuitti sinun käyttämästäsi etuseteli. Me lisäämme sinulle manuaalisesti ne kertakortit. Sinulla on oikeus käydä erilaisilla tunneilla näiden korttien avulla. ( Tunneilla missä on tilaa.) Nämä kortit ovat voimassa kevätkauden viimeiseen päivään saakka (19.05.)

Suosittelemme kaikille oppilaille ilmoittautua Hobiveriin järjestelmään vaikka olisi pelkästään hankkinut  10x tai 5x kerran kortti. Tällöin opettajat pääsevät näkemään ketkä ovat tunneilla. Eli kaikilla oppilailla on velvollisuus ilmoittautua Hobiverin järjestelmään jäsenyydestä huolimatta.

OSA 1:

Valitse ilmoittautumislomakkeesta oikean vaihtoehdon. Eli vaikka olisit ostanut itsellesi 5x tai 10x kerran kortti, saat ilmoittautua ja valita itsellesi ainakin 1 tunti missä haluat olla kirjoilla.

OSA 2:

Täytä tietojasi ja  tarvittaessaan kysy erilaisista maksu vaihtoehtoista. (Muista, että meille käy edenred, epassi ja smartum). Valitse myös samalla itsellesi toivotut tunnit/tunti.

OSA 3

Suorita kaikki vaiheet kunnes saavut viimeiselle vaiheelle, huomaat että summaksi on 0€. Tämä johtuu siitä että me lähetämme sinulle erikseen laskun s-postiisi. Muissa tapauksissa voit maksaa paikan päällä kortilla.

5x tai 10x sarjakortit

Sarjakortit ovat voimassa koko kauden ajaksi. Niitä pääset ostamaan täältä. Mikäli haluan maksaa sarjakortin etusetelillä niin laita meidän viestiä siitä erikseen. Pyydämme tämän jälkeen kuitin siitä. Kun olet maksanut sarjakortin etusetelillä tai järjestelmän kautta, me lisäämme sinulle ne sarjakortit sinun omaan käyttäjään.

Sarjakorttien kanssa pääset käymään erilaisilla tunneilla tai vaikkapa käyttää yhteen tuntiin. Siitä huolimatta sinun on ilmoittauduttava Hobiverin järjestelmään oppilaaksi, jotta voimme pitää sinut koulun kirjoilla.

Scroll to Top