Oppilasinfo

Tunneillemme ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmämme kautta tai ostamalla 5x tai 10x kerran kortti. Kursseille ja workshopeille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme tai lähettämällä sähköpostia dance2feelstudio@gmail.com. Mikäli tunnilla on tilaa, voit tulla paikalle ja osallistua myös ilman ennakkovarausta. Suosittelemme kuitenkin varausta aina myös siitä syystä, että lähetämme ilmoittautuneille tiedon peruutuksesta sähköpostilla, mikäli joudumme joskus esimerkiksi peruuttamaan tunnin opettajan sairastumisen vuoksi.

Jos joudut perumaan tulosi drop-in-tunnille, ilmoittautuminen tunnille pitää peruuttaa viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua sähköpostitse osoitteeseen dance2feelstudio@gmail.com.  Mikäli joudut peruuttamaan tulosi tunnille alle 8 h ennen tunnin alkua äkillisessä sairastapauksessa, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen dance2feelstudio@gmail.com. Peruuttamattomista varauksista (et saavu paikalle, etkä ilmoita asiasta) merkkaamme sarjakorttiin kerran käytetyksi seuraavalla kerralla tullessasi tanssimaan. Toivomme, että peruutukset tehtäisiin mahdollisimman aikaisin, jotta varasijalla olevat ehtivät saada tiedon tunnille pääsystä hyvissä ajoin ja mahdollisimman moni pääsee osallistumaan haluamalleen tunnille.

Tulethan ajoissa tunneille.

Tanssistudiolla on oikeus aikataulu- ja opettajamuutoksiin. Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan aina sijainen. Peruutuksista ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme ja viestiryhmissä. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan maksetut korttimaksut, jos asiakas ei halua käyttää kertojaan jollain toisella tunnilla/tunneilla.

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Voit tanssia tanssilenkkareilla, tanssikorkokengillä tai paljain jaloin. Tunneille ei saa osallistua ulkokäytössä olleilla jalkineilla. Ota tunnille mukaasi vesipullo ja muista juoda tarpeeksi tuntien jälkeen. 

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneilla. On tärkeää huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta: erityisesti käsien pesusta ennen tuntia, mahdollisten flunssatautien yms. leviämisen estämiseksi. Älä osallistu sairaana tunneille.

Emme palauta kursseista tehdyt maksut, poikkeuksena lääkärintodistuksella todistettu loukkaantuminen/sairastuminen tai paikkakunnalta muutto. Workshopeille ilmoittautuminen on sitovaa. Mikäli et peruta osallistumisesi ja/tai jätät tulematta workshopeille ilmoittautumatta sinulta veloitetaan workshopista.

Voit korvata kurssien sairaspoissaolot saman kauden aikana millä tahansa drop-in-tunneillamme. Sairastuessasi lähetä sähköpostia osoitteeseen dance2feelstudio@gmail.com ja kerro poissaolostasi, niin merkitsemme järjestelmäämme kertakäynnin korvauksena poissaolokerrastasi kurssilla.

Tunneille osallistujia ei ole vakuutettu tanssistudion puolesta. Jokaisen suositellaan ottavan henkilökohtainen vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Opettajan vastuu oppilaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin. Soul and Sweat Oy ei vastaa tanssikouluun jätetyistä tavaroista.

Soul and Sweat:lla on oikeus käyttää  tulevista näytöksistä oppilaista otettuja valokuvia ja videoita verkkosivuillaan ja markkinoinnissa.

Scroll to Top