Soul and Sweat:in tarina

Soul and Sweat -tanssistudio sai alkunsa siitä, kun tanssikoulun perustaja koki vaikeuksia löytää alaltaan töitä, jossa tanssinopettajia kohdeltaisiin inhimillisesti ja oikeudenmukaisesti. Palo jatkaa intohimonsa parissa ajoi Monse Villarroelin perustamaan oman tanssikoulunsa, takataskussaan vuosien kokemukset opettamisesta lukuisissa eri tanssikouluissa ympäri Suomen. Tärkeänä Monse pitää sitä, että hänen aikaisemmin kohtaamat epäkohdat tanssinopetus-alalla eivät jatkuisi hänen omalla tanssikoulullaan. Soul and Sweat -tanssistudio on niin oppilaille kuin tanssinopettajille turvallinen ja rohkeuteen kannustava tila. Tanssinopettajien hyvinvointi on meillä aina etusijalla, ja koulullamme noudatamme turvallisen työpaikan periaatteita. 

 

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki voivat oppia tanssimaan – missä tahansa iässä! Haluamme tarjota mahdollisuuden oppilaille kokeilla eri ilmaisun tapoja, ja uskommekin, että tanssi on yksi monipuolisimmista keinoista toteuttaa sitä. Soul and Sweat -tanssistudiolla annamme tilaa kaikille tulla ihan omana itsenään.

 

Meille laadukas opetus tarkoittaa sitä, että tiedostamme oman vastuumme opettajina sekä kasvattajina, ja teemme kaikkemme jotta oppilaamme voivat oppia ja kehittyä tanssinopettajiemme tuen avulla. Haluamme pysyä avoimina ja vilpittöminä niin omia oppilaita sekä kollegoita kohtaan. Haluamme myöskin tukea oppilaiden tarpeita yksilöinä sekä ryhmä tasolla.

Scroll to Top