TERVETULOA OSALLISTUMAAN SOUL & SWEAT SYYSKAUDELLE -23

KAUAN ODOTETTU SYYSKAUSI STARTTAA 04.09.!!

HUOM Viikolla 04.09.- 10.09. Meillä on kokeiluviikko ja kaikille tunneille pääse ilmaiseksi!!

Ei muuta ystävä mukaan, mukavat vaatteet ja vesipullo messiin niin me pidämme huolen siitä että hikoilette ja nautitte olostanne 

Tällä kaudella on tarjolla laajempaa tanssi kattausta sekä monipuolisempaa tanssiopetusta oppilaille. Mikäli joku tanssityyli on kiinnostanut jo pitkään tai on uteliaisuutta kokeilla niin nyt on se hetki testata ja kehittää omia taitoja kyseisen lajin kanssa, nimittäin suurin osa meidän tunneista ovat avoin tasoisia ja opettajat etenevät ryhmään mukaan. Meille on tärkeää ylläpitää ja noudattaa turvallisen tilan periaatteet. Tämä tarkoittaa sitä että olemme tietoisia meidän omasta vastuusta mitä kannamme tunnin aikana. Pyrimme parhaamme mukaan luoda teille rohkaisevaa sekä turvallista tilaa. Meidän Soul & Sweatin tiimiin on liittynyt 5 uutta opettajaa ja haluamme muistuttaa teitä että olemme täällä teitä varten.

Soul & Sweatin on tullut myös ensimmäistä kertaa EK-RYHMÄ (erikoiskoulutusryhmä) Tähän ryhmään pidetään erillinen “haku” johon ryhmän vetäjä Monse Villarroel valitsee kriteerien mukaan siihen sopivat oppilaat. Koulutusryhmä on tarkoitettu niille ketkä kaipaa monipuolisempaa ja vaativampaa tanssin treenaamista. Oppilaalla on tavoitteita kauden aikana ja on valmis sitoutumaan intensiiviseen ja yhteisölliseen treenaamiseen. Ryhmässä oppilaat pääsevät esiintymään, valmistautumaan kisaamiseen ja harjoitella kameran edessä oleminen erilaisten video projekteihin kautta.. Koulutusryhmän oppilaat saavat myös henkilökohtaisempaa opetusta ja palautetta edistymisestään. Soul & Sweat haluaa tähän ryhmään oppilailta ketkä ovat valmiina motivoitumaan ja sitoutumaan tämän kauden ajaksi ja mahdollisesti keväällä 2024.EK- oppilailla on mahdollisuus saada vierailevia opettajia kauden aikana ja treenata monipuolisesti erilaisia lajeja.

Ek- oppilailta vaaditaan vähintään 1 ylimääräinen tunti viikossa tämän ryhmän lisäksi.

Scroll to Top