Täällä voit tutustua tuntikuvauksiin

Tämä tunti on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luomme yhdessä rohkaisevan ja turvallisen tilan ilmaista itseään ja sisäistä jumalatartaan. 

Jos olet joskus kokenut häpeää tai epävarmuutta siitä mihin oma kehosi pystyy, niin tämän tunnin aikana voit alkaa irroitautuamaan niistä vähitellen irti. Luodaan yhdessä hyväksyvä ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia oman feminiinisen energian tulla esiin ilman mitään rajoitteita. Tunnilla Monse antaa työkaluja jotka auttaa jokaista löytämään oman liikekielensä ja ilmaisutapansa. 

Tunti perustuu koreografian luontiin niiden tanssilajien osalta, jotka opettaja hallitsee erityisen hyvin: commercial, dancehall, twerk, hiphop, reggaeton, show, nykytanssi ja improvisaatio. Tarkoitus on fuusioida monta tanssilajia yhteen ja luoda monipuolinen yhteys musiikkiin. Monse antaa työkaluja jolla oppilaat pääsevät hahmottamaan erilaisia liikelaatuja paremmin, kuten räjähtävyyttä, flow:ta ja virtausta, aksentteja ja liikkeiden sitomista yhteen.

Jos haluat pistää aivot tulille niin tämä tunti on sinua varten! Tällä tunnilla on enemmän vapautta fuusioida lajeja ja tehdä kivoja koreografioita, sillä tarkoitus on yhdistää paljon elementtejä ilman tanssimaailmassa päteviä ”sääntöjä”.

Tunti ei edellytä aiempaa kokemusta twerkistä. Mukaan tarvitset polvisuojat tai jotain pehmeää polvien suojaksi (esim. säärystimet). Ota lisäksi mukaasi oma hikipyyhe.

Twerkkaus eli twerk juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut afroamerikkalaisessa kulttuurissa omaksi tanssilajikseen. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Monse osaa ohjata jokaista löytämään twerkille ominaisen liikeradan, sillä kokemusta sen opetuksesta on vuosien ajalta, sekä hänellä on takataskussaan jo kolme Suomen mestaruutta twerkin lajissa. 

Tunnilla rakennetaan parempaa yhteyttä ja ymmärrystä lantiokorin kanssa. Twerkkauksen avulla kaikki lantiopainotteiset harjoitukset ovat paljon hauskempia ja miellyttävämpiä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, tulet sellaisena kuin olet ja voit asettaa omia henkilökohtaisia tavoitteita tämän tunnin aikana. Tunnilla harjoitellaan oman liikekielen löytämistä ja hahmotusta twerkkauksen kautta. Tunnilla oppilaat saavat työkaluja, joita he voivat käyttää laajentaakseen omaa liikevarastoa. Jokainen oppilaas pääse kehittämään tyyliään eteenpäin omassa tahdissa. Tunnilla keskitytään hetkessä olemiseen, musiikiin tulkintaan ja uusien ratkaisujen löytämiseen.

Reggaetonin liikekielessä korostuu keskivartalon, erityisesti rintakehän ja lantion, isolaatioilla leikittely. Tyylille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut; voimakkaat nopeat aksentit ja toisaalta pehmeän sensuellit liikkeet vuorottelevat reggaetonissa. Reggaetontunnit ovat täynnä voimaa, energiaa ja asennetta! Reggaeton on 1990-luvun alussa syntynyt ja nykyään maailmanlaajuisesti suosittu tanssi- ja musiikkityyli, joka on saanut vaikutteita mm. erilaisista Etelä- ja Väli-Amerikan tanssityyleistä, kuten dancehallista, erilaisista afrotansseista ja myös esim. hip hopista. Reggaetonin juuret ovat mm. Panamassa, Puerto Ricossa ja Kuubassa.

Reggaetonissa käytetään runsaasti keskivartaloa sekä tehdään erilaisia hartioiden ja lantion liikkeitä. Liikkeet yhdistetään lyhyisiin koreografioihin, joissa pääpaino on vartalon liikkeissä ja erilaisissa vartalon ja jalkojen rytmityksissä. Ladies’ reggaeton -kurssilla tanssitaan naisellisempaa reggaetonia yhdistellen perinteisiin reggaetonin liikkeisiin naisellisempia variaatioita vartalonkäytöstä käsien liikkeisiin. Naisten liikekieli on reggaetonissa pehmeämpää ja viettelevämpää ja liikkeitä tehdään monipuolisemmin eri tasoilla.

Dancehall ft. Reggaeton tunnilla yhdistetään näiden molempien tanssilajien parhaat puolet josta lopputuloksena syntyy monipuolinen ja räjähtävä koreografia.

Reggaetonin vahvat aksentit lantiossa kuin ylävartalossa yhdistettynä Dancehallin flowhun ja grooveen tuo keholle kokonaisvaltaisen liikekielen.

Tunnilla käydään läpi Reggaetonin perusteet ja Dancehallin stepsit mitä koreografiassa tarvitaan.

 

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, joka kehittyy nopeasti Jamaikan kaduilla kun tanssiryhmät luovat tiuhaan tahtiin uusia liikkeitään. Dancehallin liikekielessä tiukat aksentit ja räjähtävyys yhdistyvät sulavaan liikkeeseen. Siihen liittyy vahva ilmaisullinen puoli: se antaa mahdollisuuden ilmaista koko tunteiden skaalaa liikkeen avulla. Dancehall onkin energistä ja suureleistä, eikä se pyytele anteeksi. Dancehall on ennen kaikkea asennelaji! Oleellista dancehallille on tanssin vahva tunteminen omassa kehossana, koska tanssi tulee syvältä.

Tanssillinen ja hikinen tunti tarkoitettu juuri sinulle joka haluaa nauttia musiikista ja antaa mielen sekä kehon tehdä taikojaan musiikin tahtiin! Tähän tuntiin on yhdistetty laajasti tanssityylejä kuten reggaeton, hip-hop, house, twerk, dancehall ja commercial. Tunnin tarkoituksena on päästä liikuttamaan kehoa monipuolisilla liikkeillä, mitkä tukevat kehon tasapainoa, voimaa ja asennetta!

Ei tarvitse aikasempaa kokemusta, nimittäin tällä tunnilla saat kaikki tarvittavat työkalut kokonaisvaltaiseen liikkumiseen ja oman feminiiniseen voiman löytämiseen!

Tällä tunnilla ei tehdä koreografiaa vaan yhdistetään tanssin ilo ja kardion hyödyt!

Tanssitunti joka auttaa sinua pääsemään alkuun dancehall, commercial dance, show, reggaeton, street dance ja hips&pelvis technique:in perusteisiin samalla kun vauva on sylissä tai lattialla.

Tiedämme, että vauvan kanssa on helppoa jäädä kotiin jolloin äidin voi olla vaikea irroittautua vauva-arjesta ja lähteä liikkumaan ilman vauvaa. Tästä Monse sai ajatuksen yhdistää tanssin sekä vauvan mukaanottamisen ja huomioimisen, ja keksi täysin uudenlaisen konseptin: Move Mama ft Baby! Monse on päässyt käyttämään pedagogisia taitojaan tunteja suunnitellessaan, ja onkin innokkaana hyödyntämässä niitä sekä mahdollistamassa pienen irtioton arjesta vauvan kanssa äideille. Tule rohkeasti kokeilemaan! 

Lapsi tullaan huomioimaan tanssiessa ja äidin liikkeet tulevat muuttumaan sen mukaan, missä vauva on: sylissä tai lattialla. Eli vaikka lapsi laitettaisiin lattialle makaamaan, niin äiti pääse tanssimaan niin, että vauva on myös osa tanssia.

Dancehall on Jamaikalla syntynyt ja edelleen kehittyvä katutanssilaji. Dancehall Queenstyle -tunneilla keskitytään naisten omaan tyyliin: asenteeseen, mimmimuuveihin/stepseihin sekä tasosta riippuen myös akrobatiaan. Ota tunnille mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai vaikka säärystimet polvien suojaksi.

House luetaan yhdeksi katutanssilajiksi. Se on syntynyt 70- ja 80-lukujen aikana Chicagon ja
New Yorkin klubeilla, kun DJ:t miksasivat diskomusiikkiin uusia elementtejä afrosta,
funkystä, soulista ja jazzista. Housetanssissa on vaikutteita eri tanssityyleistä kuten hiphop,
afro, ja salsa. Tunneilla harjoitellaan nopeaa jalkatekniikkaa yhdistettynä sulavaan ja
pehmeään vartalon liikkeeseen. Tanssin ytimessä on jacking, jota jotkut sanovat housen
grooveksi. Housetunneilla tehdään myös freestyle -harjoituksia, eli opetellaan improvisoiden
yhdistämään eri liikkeitä, fiilistelemällä musiikkia yksin ja yhdessä.

Jäikö sultaki saamatta Beyoncen maailmankierueen liput? Ei hätää, sillä tällä tunnilla pääset
fiilistelemään ja jorailemaan poppikuningattaren hittien tahtiin balettia! Tunnit perustuu klassisen
baletin tekniikkaan ja tuntirakenne seuraa baletin ihanan loogista rakennetta. Tunnit alkaa
keskilattialta tekniikkasarjoista ja etenee loppua kohti liikkuviin ja isompiin liikesarjoihin.
Alkeiden tunti on erinomainen sulle, joka haluat kokeilla balettia, mutta hierarkinen ja perinteinen
balettitunti ei oo saanu sua vielä liikkeelle. Alkeiden tunnilla liikesarjat pysyy yksinkertaisina ja
päätavoite on oppia baletin perusteita. Jatkotason tunnilla rikotaan rajummin baletin perinteitä ja
liikesarjoihin yhdistellään muiden lajien liikkeitä ja ominaisuuksia. Molemmilla tunneilla joraillaan ja
fiilistellään baletin tekniikan kanssa ajatuksella, että maailmankiertue rantautuu kesäkuussa
Kuopioon vailla taustatanssijoita!
Alkeiden tunti sopii aloittelijoille ja vähän balettia tehneille. Jatkotunti on tarkoitettu jo useamman
vuoden baletin kokemusta omaaville edistyneille tanssijoille. Samat tuntisarjat säilyy läpi kesä- ja
heinäkuun, mutta drop in tyypit mahtuu ja kerkee aina mukaan, tervetuloa!

Commercial on nimensä mukaisesti kaupallinen tanssilaji, jota yleensä nähdään musiikki ja tanssituotannoissa artistien esityksissä ja tv-ohjelmissa. Tunneilla keskitytään mm. Esiintymiseen ja lajille ominaiseen ilmaisuun. 

 Painotus on suurissa voimakkaissa liikkeissä sekä erilaisissa liikelaaduissa. Commercial dance on
tanssityyli, jossa yhdistellään vaikutteita eri tanssilajeista, joten se sopii kaikille tanssitaustasta riippumatta.

Tunnilla keskitytään erityisesti vogue & waacking tanssityylien käsitekniikkaan. Käymme läpi käsien liikeratoja ja yhdistetään opittu tanssisarjaan. Opittua voi hyödyntää muihinkin tanssilajeihin ja auttaa hahmottamaan käsien käyttöä tanssissa. 

Mitä on kehonhuolto? Kehonhuolto voi tarkoittaa monia asioita. Tanssijoille suunnatulla kehonhuoltotunnilla keskitytään kehonpainolla tehtäviin voima- ja liikkuvuusharjoitteisiin, mitkä edistävät ja ylläpitävät kehon monipuolista toimintakykyä, sekä kehotietoisuutta. Harjoitteet kohdistuvat kokonaisvaltaisesti kaikkiin kehon lihasryhmiin. Tunnin lopussa teemme vielä mieltä ja kehoa rauhoittavia harjoituksia. Tältä tunnilta voit saada eväitä, myös omaan kehonhuoltoharjoitteluun! 

Tällä rauhallisella tunnilla yhdistellään kehoa huoltavia elementtejä pilateksesta, joogasta sekä tanssista yhtenäiseksi ja sulavaksi kokonaisuudeksi. Tunti painottuu erityisesti tanssissa tärkeiden tukilihasten vahvistamiseen, kireiden lihasryhmien avaukseen sekä rentoutusharjoituksiin. Liikkeille annetaan eri variaatioita, joten tunnin voi muovata jokaisen jaksamisen ja tarpeiden mukaan. Tunneilta saa myös hyviä vinkkejä tanssijan kotijumppaa sekä palautumista varten.

 

Bachata on paritanssi Dominikaanisista tasavalloista. Tanssin perustana on 8 iskun kierto, missä tehdään ’täp-askel’ välissä. Bachatan ytimessä on erilaiset ja vaihtelevat askelvariaatiot. Ulkomaille rantautuessaan bachatasta on kehittynyt myös muita suuntauksia, kuten ”bachata sensual” (sekoitus zouk-tanssin kanssa) sekä ”bachata moderna” (sekoitus salsa-tanssin kanssa). Tällä kurssilla tanssitaan bachatan lisäksi siis ALL STYLES, eli mukana on liikkeitä bachata sensual- ja bachata moderna-tyyleistä. Tunneilla opettelemme askeleita ja styling-vinkkejä jokaisesta tyylilajista ja sekoitamme niitä. Musiikista ja tanssijasta riippuen tanssi voi olla rauhallista, vauhdikasta, hauskaa, sensuellia – tai ihan mitä vaan tanssija haluaa välittää musiikin avulla!

Latino show on hauska ja hurmaava tanssityyli, joka yhdistelee showtanssin ja latinalaistanssien tekniikkaa, sekä ominaispiirteitä. Latinalaistansseihin kuuluvat mm. cha-cha, rumba, paso doble, jive, samba, salsa. Tunneilla opetellaan lajitekniikkaan perustuvia askelsarjoja, vartalonkäyttöä ja rytmisyyttä. Tunnin lopuksi kootaan tunnin aikana opetelluista liikkeistä loppusarja, missä pääsee yhdistelemää tunnin aikana opittuja liikkeitä. Tunneilla lähdetään liikkeelle alkeista, joten aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse. Innostunut ja utelias asenne riittää! Tärkeintä on, että tunneilla on kepeä ja rento ilmapiiri, jossa jokainen pääsee nauttimaan liikkeestä latinoshown maailmassa!  

 

Tervetuloa nykytanssi avoimen tason tunneille! Tuntien sisältö koostuu nykytanssin yleisimmistä tekniikka harjoitteista, joihin sisältyy mm. salin poikki liikkuvia harjoitteita, pysty- ja lattiatekniikkaa, liikesarjoja ja improvisaatio pohjaisia harjoitteita. Lisäksi tunneilla tehdään mm. kehonpaino- ja liikkuvuusharjotteita, jotka valmistavat kehoa tunnille. Harjoitteissa on eri haastetasoja, joten tunnit sopivat niin ensikertalaisille kuin myös aikaisemmin tanssineille. Tunneilla pidetään kepeä ja rento tekemisen meininki, missä pääsee nauttimaan liikkeestä nykytanssin keinoin. Lempeä ja kiva tunti, jossa tutkitaan liikettä ja taukoa, perehdytään nykytanssin tekniikkaan, ja lopuksi voidaan  tehdä koreografiaa. Tunti sopii
aloittelijoille ja vähän nykytanssia tehneille.

Itämainen tanssi on peräisin Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Tanssin luonnollinen liikekieli sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta.
 
Itämaisessa tanssissa keho on kokonaisvaltaisesti mukana ilmaisussa, mutta keskivartaloa käytetään huomattavasti enemmän kuin monessa länsimaisessa tanssilajissa. Mielikuvaan itämaisesta tanssista yhdistetään usein sulavaa, notkeaa, pyörivää ja aaltoilevaa liikekieltä. Yhtä paljon tanssi sisältää nopeita ja rytmikkäitä liikkeitä, jotka antavat tanssiin vauhtia, sähäkkyyttä ja ryhdikkyyttä. Kädet kehystävät keskivartalon liikkeitä tai elävät omaa koristeellista elämäänsä.
 
Tanssi vaatii keskittymistä ja koordinaatiokykyä, mutta harjoittelun palkitsee koko vartalon hallinnan kehittyminen. Tanssi onkin oman vartalon tuntemista ja sillä leikittelyä. Itämaisen tanssin luonnolliset liikeradat eivät kuormita kehoa, ja monet harrastajat ovat saaneet tanssin keskivartaloa vahvistavasta harjoittelusta helpotusta esimerkiksi niska-hartiaseudun jännitystiloihin ja selkäongelmiin.

Ihanaa tanssiliikuntaa, joka sopii konkareista vasta-alkajiin! Opi tuntemaan itämaisen tanssin eri tyylisuuntien tunnelmat ja liikekielet. 

Heels- tunneilla harjoitellaan oikeaoppista heels-kävelyä, keskitytään mm. ryhtiin, jalkojen linjauksiin ja aukikiertoon. Tunneilla haetaan sensuaalista liikekieltä ja tehdään myös pieni tanssisarja. Kenkien tulisi olla nilkkoja tukevat stiletot tai paksukorkoiset kengät. Kysymyksiä koroista ja hyvistä kengistä voi kysyä Rosaliinalta vaikka instagramin kautta! 

Jazztanssin juuret ovat afrikkalaisissa ja karibialaisissa tansseissa, yhdistettynä baletin ja
modernin tanssin tekniikkaan. Jazztanssi elää ja kehittyy jatkuvasti suhteessa kunkin
aikakauden popmusiikkiin, Broadway -musikaaleista tämän päivän listahitteihin. Jazztanssia
onkin siis tyylillisesti monenlaista riippuen siitä, tanssitaanko sitä hiphoppiin, bluesiin vai
melodiseen balladiin.
Back to the 90’s -jazztanssitunneilla tehdään jazztanssin perustekniikkaa ja tanssisarjoja
fiilistellen samalla 90-luvun hittejä. Kuka oli söpöin Take Thatin, Bäkkäreiden tai Hansonin
tyypeistä? Entä muistatko Beverly Hills 90210:n tunnarin? Osaatko vielä ulkoa Jamie
Waltersin Hold on –biisin sanat? Mikä tyttöbändi voittaa, Spaissarit, Salt-N-Pepa vai All
Saints? Mitä teit silloin kun Garbage lauloi “When I Grow Up?” Vieläkö Rasmuksen “Liquid”
vie jalat alta? Tule liitämään salin poikki ja treenaamaan isolaatioita, piruettitekniikkaa,
jalanheittoja ja jazzin steppejä. Saa laulaa mukana!

Commercial Performance tunneilla pääpaino on nimen mukaisesti esiintymisessä. Tunneilla tehdään alkulämmittely, erilaisia harjoituksia yhdistäen liikettä ja ilmaisua, sekä lyhyt koreografia, jossa pyritään rikkomaan omia rajoja. Tule rohkeasti mukaan!

Salsaton on salsaa ja reggaetonia yhdistelevä tunti, jolla saat varmasti hien pintaan. Vauhdikkaat,
dynaamiset koreografiat tarjoavat tanssin riemua parhaimmillaan. Koreografioissa yhdistyy salsan pehmeys
ja reggaetonin voimakas vartalonkäyttö. Tunnilla pääset ottamaan kaiken irti vahvasta ilmaisusta,
monipuolisesta kehonkäytöstä ja eläytymisestä. Tunnin taso on avoin, joten voit osallistua aiemmasta
tanssitaustastasi riippumatta.

Tällä tunnilla opit kuubalaisen salsan perusteita. Vaihtuvien salsakoreografioiden kautta pääset
opettelemaan monipuolista, hunajaisen pehmeää vartalonkäyttöä ja heittäytymään ihanien rytmien
vietäväksi. Tunnilla tanssitaan soolona, joten pystyt keskittymään mehevän ja anteeksipyytelemättömän
sisäisen salsaajasi löytämiseen. Tunnin taso on avoin, eli olet tervetullut riippumatta aiemmasta salsa- tai
tanssitaustastasi.

Lyrical-tunneilla korostuu musiikki ja ilmaisu. Tunnit pohjautuvat vahvasti jazztanssiin, mutta ottavat vaikutteita myös baletista ja nykytanssista. Tunneilla tehdään lämmittely ja tekniikkaosio, mutta pääpaino on koreografiassa, jota jokainen saa tulkita omalla tavallaan. Koreografiat on tehty vahvasti musiikkiin, erityisesti lyriikoihin.

Tunneilla etsitään reittejä ylätasosta lattian pintaan ja takaisin. Tunneilla lämmitellään yhdessä, tehdään erilaisia harjoitteita salin poikki ja harjoitellaan opittujen liikkeiden yhdistämistä fraaseissa.

Tällä tunnilla ei ole oikeaa tai väärää tapaa liikkua tai ratkoa liiketehtäviä. Tunneilla on lupa kuunnella omaa kehoa ja mieltä ja kokeilla minkälaisia liikkumisen tapoja harjoitteiden pohjalta syntyy. Lämmitellään ja virittäydytään yhdessä työskentelyyn ja tehdään harjoitteita, joissa fokus voi olla esimerkiksi tilan käytössä, liikkeen dynamiikassa, ajassa tai kehoyhteyksissä.

Reggaeton on Panamassa 1900-luvun lopulla syntynyt musiikkityyli, joka myöhemmin tuli suosituksi Puerto Ricossa nuorison keskuudessa. Reggaeton tanssi on saanut vaikutteita mm. Latinalaisamerikkalaisista ja Karibialaisista musiikki- ja tanssityyleistä sekä hip hopista. Reggaeton tanssille tyypillistä on vahva kokovartalon käyttö ja rytmikäs liike. Erityisesti ylävartalon ja lantion liikkeitä käytetään paljon. Reggaeton tunnilla saat varmasti sykkeen nousemaan ja hymyn huulille! Tunnit ovat avoimen tason tunteja. Tervetuloa!  

 

Tämä tanssitunti on inspiroitunut tunnetuista musikaali elokuvista. Teemme joka kerralla tunnettuun musikaaliin teeman mukaisen tanssisarjan. Tunti voi sisältää myös jazzin perustekniikka harjoituksia. Pidetään hauskaa ja musikaaleja voi ehdottaa esim. Instagramin puolella! 

Bachata on paritanssi Dominikaanisista tasavalloista. Tanssin perustana on 8 iskun kierto, missä tehdään ’täp-askel’ välissä. Bachatan ytimessä on erilaiset ja vaihtelevat askelvariaatiot. Ulkomaille rantautuessaan bachatasta on kehittynyt myös muita suuntauksia, kuten ”bachata sensual” (sekoitus zouk-tanssin kanssa) sekä ”bachata moderna” (sekoitus salsa-tanssin kanssa). Tällä kurssilla tanssitaan bachatan lisäksi siis ALL STYLES, eli mukana on liikkeitä bachata sensual- ja bachata moderna-tyyleistä. Tunneilla opettelemme askeleita ja styling-vinkkejä jokaisesta tyylilajista ja sekoitamme niitä. Musiikista ja tanssijasta riippuen tanssi voi olla rauhallista, vauhdikasta, hauskaa, sensuellia – tai ihan mitä vaan tanssija haluaa välittää musiikin avulla!

Kuubasta lähtöisin oleva salsatanssin tyylilaji. Tanssille on ominaista jatkuva pyörivä liike, kädenalitukset sekä ’solmut’. Kuubalaisessa salsassa liikutaan koko keholla monipuolisesti ja pehmeästi. Tanssiin sisältyy lisäksi liikkeitä muista kuubalaisista tansseista, kuten son, cha cha ja rumba. Tunneilla opettelemme liikkeen tekniikkaa, erilaisia kuvioita, musiikin tulkintaa sekä muiden kuubalaisten tanssien integroimista osaksi tanssia. Musiikista ja tanssijasta riippuen tanssi voi olla rauhallista, vauhdikasta, hauskaa, sensuellia – tai ihan mitä vaan tanssija haluaa välittää musiikin avulla!

Showjazzissa yhdistyy jazztanssin elementit, kuten rytmi, isolaatiot ja aksentit ja showtanssin näyttävyys ja monipuoliset tyylivaikutteet. Hauskaa, vauhdikasta ja säihkyvää! Tunneilla lämmitellään, harjoitellaan showjazziin kuuluvaa tanssitekniikkaa ja tanssitaan koreografiaa.
 

LISÄÄ TIETOJA TULOSSA PIAN!

Tällä menevällä tanssitunnilla tanssitaan parhaisiin 80-luvun hitteihin, joten meno on takuuvarmasti kohdillaan! Tanssi pohjautuu rennolla otteella jazztanssin tekniikkaan, mutta et tarvitse tunnille osallistuessa aiempaa kokemusta jazztanssista. Tunnilla painotetaan lyhyitä ja ytimekkäitä tanssisarjoja, joita tanssitaan yhdessä hyvällä meiningillä. Halutessasi voit pukeutua tunnille aikakauden mukaisesti. 

Tanssiakrobatiatunneilla tehdään yleisiä akrobatiaharjoitteita kuten: kärrynpyörät, käsillä-,päällä-, ja hartiaseisonnat. Harjoitteita yhdistellään tanssillisiin elementteihin ja luodaan myös pieniä akrobaattisia liikesarjoja. Tunneilla keskitytään akrobatiatekniikkaan ja sen yhdistämistä tanssiin. Tunneilla edetään yksilöiden tarpeiden mukaan, joten jokainen osallistuja pystyy etenemään omaa tahtiaan harjoitteiden parissa. Tunneilla tehdään myös kehonpaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Tanssiakrobatia edistää mm. voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiota. Lisäksi se on hauska ja haastetta tarjoava luovan liikkumisen muoto, joka avaa tanssijalle aivan uuden liikemaailman!  

Scroll to Top