AWA SOWE SAAPUU SOUL & SWEATILLE 26.08. LAUANTAINA!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

AWA SOWE
 is a self-taught, passionate, culture-driven dancer. She is currently known for her twerk business, Twercture, through which she teaches twerk workshops around Finland. Her work mainly concentrates on twerk technique and lectures about twerk history and culture.
 
Awa Sowe on itseoppinut, intohimoinen, kulttuurivetoinen tanssija. Hänet tunnetaan tällä hetkellä twerk-liiketoiminnastaan Twercturesta, jonka kautta hän opettaa twerk-työpajoja ympäri Suomen. Hänen työnsä keskittyy pääasiassa twerk-tekniikkaan ja luentoihin twerkin historiasta ja kulttuurista.
 
TWERKSHOP
 
The class will concentrate on teaching to recognize the movement of the hips and pelvis through technique exercises and choreography. The goal is to learn to listen to your body and feel movement instead of gazing at movement. Each body is unique and so is the movement we create with our hips. The workshop also includes a hour long lecture on the roots of twerk culture.
 
Tunti keskittyy opettamaan tunnistamaan lantion ja lantion eri liikkeet tekniikka harjoituksilla ja koreografian kautta. Tavoitteena on oppia kuuntelemaan kehoasi ja tuntemaan liikettä sen sijaan, että katsoisit liikettä. Jokainen vartalo on ainutlaatuinen, samoin kuin lantiollamme luomamme liike. Twerk työpajaan kuuluu tunnin pituinen luento twerk kulttuurin juurista.
 

 

 
 
 
 
Scroll to Top