WORKSHOPS -23

Inka Savolainen on kuopiolainen monipuolinen tanssija sekä innostava opettaja. Hän opiskelee Savonian ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta tanssinopettajaksi, ja esiintyy lisäksi tällä hetkellä Kuopion kaupunginteatterin musikaalissa. Hän on tanssinut pienestä pitäen, sekä esiintynyt paljon ja monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa. Inkalla on laaja lajitausta, mutta opinnoissaan hän syventyy nyky- ja jazztanssiin. Lähellä sydäntä Inkalle on lajit, joissa heittäydytään täysillä, mm. commercial, heels, twerk sekä muut katutanssilajit. Hänen tuntinsa ovat mukaansatempaavia ja rentoja. Tunneilla musiikki, itsensä kehittäminen ja hauskanpito ovat avainasemassa. Opettajana Inka haluaa luoda tunneilleen rennon ja turvallisen ilmapiirin, jossa yhdessä kokeileminen ja oppiminen on tärkeässä roolissa.
 
Sassy jazz fusion pohjautuu jazzin elementteihin, mutta sisältää vaikutteita myös muista tanssilajeista kuten heels, commercial ja latin. Jazz näkyy tunneilla mm. musikaalisuuden, rytmin, sekä tiettyjen teknisten osa-alueiden muodossa. Tunnilla ilmaisu ja heittäytyminen korostuu, ja jokainen saa haastaa itseään juuri sillä tavalla, mikä on itselle antoisaa. Tunti on tasoltaan avoimen tason tunti, joten kaikki ovat tervetulleita jazztanssi- tai muusta taustastaan riippumatta. Sassy jazz fusion -workshopilla tunti pohjautuu lähinnä commercial jazz -tyylilajiin.
 
HINNAT:
17€ / 15€
(Alennettu hinta koskee opiskelijat, eläkeläiset, hoitovapaalla ja työttömät.

Afro Dance (afrotanssi) on kattotermi kuvaamaan useita tanssityylejä, joita tanssitaan moderniin afrikkalaiseen musiikkiin. Tyyliä kuvataan innostavaksi, energiseksi ja se koostuu hauskoista sekä yllättävistä liikkeistä. Tällä tanssikurssilla opetellaan Afro Dance -liikkeitä, joiden pohjalta tehdään pohjalta menevää koreografiaa.

Eben on ghanalainen ammattitanssija ja akrobaatti. Tanssi on aina ollut osa hänen elämäänsä, hän on tanssinut lapsesta asti. Jo 12-vuotiaana hän aloitti esiintymisen ja matkusti legendaarisen Ghana Dance Ensemble -ryhmän kanssa ympäri maata. Eben on erikoistunut afrotyyleihin esimerkiksi Ghanasta, Nigeriasta, Kongosta, Norsunluurannikolta, Etelä-Afrikasta ja Angolasta. Ebenin on myös voinut bongata Talent Suomi ohjelmasta (2020), jossa hän esitteli hämmästyttäviä tanssi- ja akrobatiataitojaan. 

Eben on intohimoinen tanssinopettaja, joka nauttii nähdä oppilaiden kehittyvän ja haastavan itsensä. ”In my class, I push the students to their limits without forgetting the fun and enjoyment of dance. There is always good vibe and a lot of sweat in my class. I cannot wait to welcome all of you to join the fun.”

 

HINTA: 32€ 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Pitkään odotettu Sensual Feminine workshop on täällä!

Tämä workshop on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luomme yhdessä rohkaisevan ja turvallisen tilan ilmaista itseään ja sisäistä jumalatartaan. 

Jos olet joskus kokenut häpeää tai epävarmuutta siitä mihin oma kehosi pystyy, niin tämän tunnin aikana voit alkaa irrottautumaan niistä vähitellen irti. Luodaan yhdessä hyväksyvä ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia oman feminiinisen energian tulla esiin ilman mitään rajoitteita. 

Monse antaa työkaluja jotka auttaa jokaista löytämään oman liikekielensä ja ilmaisutapansa. 

Haetaan yhdessä omaa sensuellista liike ilmaisua harjoitteiden kautta ja lopussa tehdään yhteistä koreografiaa. Ota mukaan polvisuojat ja sellaiset vaatteet millä tunnet itseäsi kuumaksi! Eli lets go FULL ON!

Workshoppi myös sisältää pientä juomista, minkä voimme nauttia kun pidämme taukoja.

On myös mahdollisuus alkoholittomille juomille. (Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita siitä etukäteen).

 

HINTA 33€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Scroll to Top