KESÄN KONSEPTI:

Luvassa on siis tanssin täyteinen kesä. Jotta teidän ei tarvitsisi kokea painetta tai sitoutumiskammoa kesän aikana, halusimme lukujärjestyksestä löytyvän suuren määrän DROP-IN tunteja. Voit siis milloin vaan hypätä mukaan tunnille.Kesä on siinä hyvä hetki pistää testiin ensimmäistä kertaa uusia tanssilajeja, jolloin saat paremmin vahvistuksen siitä mistä tykkäät ja mistä et. Suurin osa tunneista ovat tasoa “avoin”, joten ne on erityisesti luotu kaiken tasoisille tanssijoille.

Muistakaa että kesäkautta voi maksaa E-passi, edenred tai smartum seteleilla. Opiskelijat, työttömät, hoitovapaalla olevat sekä eläkeläiset ovat oikeutettuja alennettuun hintaan.Halutessasi voit maksaa jäsenyyden myös osamaksulla.

Kesä on tarkoitettu päästämään irti arjesta ja nauttimaan enemmän  vaikka olisitkin töissä. 

HINNASTO:

  • Kuukausijäsenyys/rajaton 95€ / 82€ 
  • Full summer pass/rajaton (3kk) 249€ / 199€ (89€ / 66€ 1kk)
  • 10x sarjakortti 136€ / 120€ (voimassa 25.08. asti)
  • 5x sarjakortti  70€ / 63€ (voimassa 25.08. asti)
  •  Kertakäynti 15€ / 13€
  • WORKSHOPIT:

    Workshopeissa osallistuminen  20€/18€ 

    Kuukausi jäsenille + Full summer pass vain 8€

Kertakäynti/Drop-in (voi maksaa paikanpäällä tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta): 15€/13€*

*alennettu hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, hoitovapaalla olevia ja eläkeläisiä. Varauduthan todistamaan alennukseen oikeutus.

 

 

KESÄ 2024 JÄSENYYDET:

Kesäkauden aikana voit ilmoittautua tunneille milloin tahansa. Voit ostaa itsellesi kuukausijäsenyyden, kertakäynnin, 5x kerran tai 10x kerran sarjakortit.

KUUKAUSIJÄSENYYS: on käytössä sille toivotulle kuukaudelle. Mikäli hankit kuukausijäsenyyden  keskellä kautta, niin olet oikeutettu käyttämään jäsenyyttä ainostaan sen kuukauden jäljellä oleviin tunteihin. Suosittelemme hankkimaan kuukausijäsenyyden kuukauden alussa – tällöin saat kaiken irti koko kuukauden tarjonnasta.

KERTAKÄYNTI: Saat hobiverin palvelimen kautta varattua itsellesi  kertakäynnin yksittäisille tunneille ja workshopeille. maksu onnistuu paikanpäällä tai laskulla.

(HUOM. Mikäli sinulla on jo käyttäjää, sinun ei tarvitse erikseen luoda uusi käyttäjä. Voit sillä samalla käyttäjällä ostaa eri palveluita.)

5x tai 10x kerran kortti: Pääset sarjakorteilla kaikille yksittäisille tunneille.  (HUOM. Mikäli sinulla on jo käyttäjää, sinun ei tarvitse erikseen luoda uusi käyttäjä. Voit sillä samalla käyttäjällä ostaa eri palveluita.)  Tähän ei sisälly workshopeille pääsy. Pääset ilmoittautumislomakkeesta ilmoittautumaan erikseen halutulle workshopille.

KESÄKUU VKO 23-26

HEINÄKUU VKO 27-30

ELOKUU VKO 31-34

Scroll to Top